Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το ταξίδι σας σε όμορφους χώρους αρχίζει εδώ

Image
Image

Μεταμορφώνοντας τα όνειρα σε σταθερή πραγματικότητα

Η εταιρεία μας Stone Art Designs by Akis Skalistis βρίσκεται στην Κυπριακή αγορά από το 1983. Η μακρόχρονη συνεισφορά μας στον κλάδο, μας καθιστά σαν τον αξιόπιστο συνεργάτη σας για εξαιρετικές επιφάνειες και απαράμιλλη δεξιοτεχνία. Με πάνω από τέσσερις δεκαετίες εμπειρίας, βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του κλάδου, με εξειδίκευση σε μάρμαρα, γρανίτες, τεχνογρανίτες και κεραμόπλακες.

Αναβαθμίστε τον χώρο σας με την
40χρονη εμπειρία και τέχνη μας

01 Ανακαλύψτε ατελείωτες δυνατότητες

Η δέσμευσή μας για την αριστεία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας μας. Προσφέρουμε μια ποικιλία από υλικά υψηλής ποιότητας, το καθένα επιλεγμένο για τη μοναδική ομορφιά και ποιότητά του. Είτε αναζητάτε τη διαχρονική κομψότητα του μαρμάρου, την ανθεκτικότητα του γρανίτη, την καινοτομία του τεχνογρανίτη ή την ευελιξία των κεραμικών πλακιδίων, έχουμε την τέλεια λύση για το έργο σας. Οι προσφορές μας προσθέτουν μια πινελιά μοντέρνας κομψότητας σε κάθε χώρο.

Image

Εξερευνήστε τη γκαλερί μας για να παρακολουθήσετε την καλλιτεχνία των δημιουργιών μας και αφήστε μας να μετατρέψουμε το όραμά σας σε πραγματικότητα.

Ποιοτικές επιφάνειες,
Ατελείωτη έμπνευση

Επισκεφτείτε τον εκθεσιακό μας χώρο για να εξερευνήσετε αυτές τις εξαιρετικές συλλογές και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να μετατρέψετε τους χώρους σας σε διαχρονικά έργα τέχνης. Στην Stone Art Designs by Akis Skalistis η καλύτερη πέτρα, μάρμαρο, γρανίτης και τεχνογρανίτης είναι πλέον κοντά σας.

Κατασκευή αριστείας με μάρμαρο, γρανίτη και πέτρα. Αναβαθμίστε τον χώρο σας με την 40χρονη εμπειρία και τέχνη μας.

Επικοινωνία

Λεωφ. Στροβόλου 180Γ, Στρόβολος, 2048, Λευκωσία, Κύπρος
+357 22100178, +357 99586890
akiscleanthous@gmail.com

Ώρες Εργασίας

Δευ-Παρ: 09:00 – 17:30
Σαβ: 09:00 – 13:00